Tıp Fakültesi öğrencilerimize ödül

11.05.2016

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğrenim gören öğrencilerimiz çeşitli kongrelerde sundukları çalışmalarıyla ödüllere uzandılar.

-f7b519db46a9-Tip_Fakultesi_Ogrenci_Oduller.jpg

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri Mustafa Yavuz, Muhammed Furkan Boztaş ve Ayşe Subaşı çeşitli kongrelerde sundukları çalışmalarıyla ödüle layık görüldü. Öğrencilerimizden Mustafa Yavuz ve Muhammed Furkan Boztaş, “Suriyeli Türkmen Çocuklarda Travma Sonrası Stres Bozukluğu ve Depresyon Gelişimiyle İlgili Faktörlerin İncelenmesi”ne yönelik sunumları ile Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 9. Bilim Günleri’nde 1’incilik, 5. Ulusal Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Öğrenci Kongresi’nde ise 2’ncilik Ödülü aldı. Diğer bir öğrencimiz Ayşe Subaşı ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde düzenlenen 2. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi’nde “Akut Pulmoner Embolili Hastaya Yaklaşım” konulu çalışması ile “En İyi Olgu Sunumu Ödülü”ne layık görüldü.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 12:03