Medipol öğrencileri yerel yönetimlerin işleyişini takip etti

10.05.2016

Yönetim ve ekonomi dünyasının önemli isimlerini ağırlayan Yerel Yönetimler Finans Zirvesi’ne katılan Medipol Üniversitesi öğrencileri yerel yönetimlerin işleyiş sürecini izledi.

6d5a7423-Yerel_Yonetimler_Finans_Zirvesi.jpg

Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programı öğrencileri, hocaları Elif Yurtoğlu Pek eşliğinde Yerel Yönetimler Finans Zirvesi’ne katıldı. Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen zirvede, yurtdışı ve yurtiçinden yerel yönetim ve ekonomi dünyasının önemli isimleri yer aldı. Yerel yönetimlerin finansal gelişimi, uzun vadede yaşadıkları finansal sorunlar ve kentsel dönüşüm gibi konuların ele alındığı zirvede öğrenciler yerel yönetimlerin işleyişi hakkında bilgiler edindi. Yerel yönetimlerin finansal olanaklarının artırılması konusunda sektör ve belediyelerin ortaklaşa çözümler de aradığı zirvede öğrenciler ayrıca konu hakkındaki görüşlerini bazı konuşmacılarla paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 12:05