Demet Akalın şarkılarını Medipol öğrencileri için söyledi

07.05.2016

Pop müziğin usta ismi Demet Akalın ve rock grubu Pinhani birbirinden güzel şarkılarını Medipol Üniversitesi Bahar Şenliğinde (İMÜFEST’16) öğrenciler için söyledi.

s

Bahar Şenliği (İMÜFEST’16) kapsamında Medipol Üniversitesi’nde sahne alan Demet Akalın ve Pinhani, beğenilen şarkılarını Medipol öğrencileri için seslendirdi. Kavacık Kampüsünde gerçekleşen şenlikte sabah saatlerinde kurulan yiyecek-içecek çadırları ve öğrencilerin hoşça vakit geçirebilecekleri langırt-rodeo oyun platformları yer aldı. Öğleden sonra kapıların açılmasıyla başlayan şenlikte ilk önce Pinhani Grubu Medipol öğrencileri ile basketbol maçı yaptı. Türk Müziği Bölümü ve Hukuk Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu ön gruplar sahne aldıktan sonra Dans Kulübü halk dansları ve zeybek gösterisi performansı sundu. Pinhani’nin sahne aldığı konserde öğrenciler, grubun sevilen rock şarkılarını hep birlikte söyledi. Pinhani'nin ardından Demet Akalın sahne aldı. Sahne performansıyla öğrencilere coşku dolu anlar yaşatan Akalın’ın sevilen şarkıları eşliğinde İMÜFEST’16 tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 12:48