Farklı sektörlerin uzmanları Medipol öğrencileriyle buluştu

27.04.2016

4 farklı sektörden uzman isimler, Medipol Üniversitesi’nde düzenlenen Meducation Talks isimli etkinlikte öğrencilerle bir araya geldi.

7ac-be30ca58bf95-Kariyer_Etkinligi_Nisan2016.JPG

Farklı sektörlerde kariyer yapmış uzman isimler Medipol Üniversitesi’nde düzenlenen Meducation Talks etkinliğinde öğrencilerle buluştu. Dinamik Mühendisler Kulübü (DEMED), Endüstri Mühendisliği Kulübü ve Öğrenci Kariyeri ortaklığında Kavacık Kampüsünde gerçekleştirilen etkinlikte hizmet, üretim, eğitim ve sağlık alanında uzman dört isim sunum yaptı. n11.com Pazarlama Müdürü Ömürden Sezgin, Medipol Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Direktörü İlker Köse, Türk Hava Yolları Teknik Eğitim Başkanı Dr. Mahmut Demirkan ve Mercedes Benz Dijital Pazarlama Uzmanı Burak Sıraç sektördeki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Yoğun ilginin olduğu etkinlik sonunda öğrencilere katılım sertifikası verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 13:06