Medipol Ana Baba Okulu’nun ikincisi yapıldı

18.04.2016

Medipol Ana Baba Okulu seminerlerinin ikincisi alanında uzman akademisyenlerin sunumlarıyla Kavacık Kampüsünde yapıldı.

0acb2d43-1bbd-47f0-94f6-d75e89a45047-Medipol_Ana_Baba_okulu_Nisan.jpg

İlki 3-17 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen Medipol Ana Baba Okulu seminerlerinin ikincisi Kavacık Kampüsünde yapıldı. 15-17 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılan seminerlerde Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Haluk Yavuzer, Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu, Prof. Dr. Seyhun Topbaş, Doç. Dr. Arzu Yükselen, Doç. Dr. İlke Özahi İpek, Yrd. Doç. Dr. Devrim Tarakçı ve Yrd. Doç. Dr. Ertan Görgü uzmanlık alanları çerçevesinde ebeveynleri ve çocukları ele aldı. Sunumlarda ergenlik döneminin özellikleri ve sorunları, anne babaların tutumları, çocuk beslenmesi, çocuklarda dil gelişimi, çocukluk döneminde sık görülen hastalıklar, çocuklarda özel öğrenme güçlüğü ve çocuğun motor gelişiminde ailelerin dikkat etmesi gereken konular anlatıldı. Program sonunda kursiyerlere katılım belgesi verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 14:19