Medipol öğrencileri serebral palsiye dikkat çekti

14.04.2016

Serebral palsi rahatsızlığına dikkat çekmek isteyen Medipol Üniversitesi öğrencileri, Kavacık Kampüsünde özel tişörtler giyip tekerlekli sandalye kullandı.

d26-Serebral_Palsi_Hastaligi.jpg

Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve Serebral Palsili Çocuklar Derneği (SERÇEV) işbirliği ile serebral palsi rahatsızlığına farkındalık oluşturmak için bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Kavacık Kampüsünde gerçekleştirilen etkinliklerde Medipol Üniversitesi öğrencileri, serebral palsi rahatsızlığına dikkat çekmek için özel tişörtler giyerek okul içinde tekerlekli sandalye kullandı. Etkinlikler kapsamında konferans veren fizyoterapist Sedef Tezer, güncel tedavi yaklaşımlarını anlattı. Etkinliklerde son olarak serebral palsi rahatsızlığına sahip olan çocukların çektiği fotoğraflar sergilendi.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 14:21