Ebelik Bölümü, Cinsiyet Eşitsizliği Sempozyumuna katıldı

11.03.2016

Medipol Üniversitesi Ebelik Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen Toplumsal Cinsiyet Eşit(siz)liği Yansımaları-Engeller ve Çözüm Önerileri” başlık..

44c3f496-7601-4ec9-af82-efee60bc5144-Ebelik_Bolumu_2016.jpg

Medipol Üniversitesi Ebelik Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Marmara Üniversitesi tarafından düzenlenen “Toplumsal Cinsiyet Eşit(siz)liği Yansımaları-Engeller ve Çözüm Önerileri” başlıklı sempozyuma katıldı. Haydarpaşa Kampüsünde gerçekleşen sempozyumda, toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin sağlığa etkisi, toplumsal eşitsizliğin şiddetle ilişkisi ve eğitimin toplumsal cinsiyet eşitsizliğindeki rolü gibi konular masaya yatırıldı. Sempozyuma katılan Medipol öğrencilerine Ebelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Asiye Kocatürk, öğretim görevlileri Özen Esra Karaman, Gözde Küğcümen ve Cansu Işık eşlik etti.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 09:04