İlaç sektörü temsilcileriyle bir araya geldiler

07.12.2015

Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri, İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası ve Abdi İbrahim ilaç şirketinin temsilcileriyle bir araya geldi.

-955a-f838f64789f8-Ilac_Sektoru_Temsilcileri_Medipol.JPG

Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri, eğitim ve mesleki uyum programı kapsamında ilaç sektörünün temsilcileriyle Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde bir araya geldi. 2 Aralık 2015 Çarşamba günü gerçekleşen programda Medipol Üniversitesi Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Yunus Sarıyıldız, İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası Kurumsal İletişim ve Endüstriyel İlişkiler Grup Müdürü Ferda Fındık ve Abdi İbrahim İlaç İnsan Kaynakları Departmanı Temsilcisi Burcu Özkal birer konuşma yaptılar. Temsilciler, gün boyu süren toplantıda öğrencilere, sektörün bugünü ve geleceğine dair öngörülerini sundular.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 10:28