Gür: Türkiye, G20’de iyi bir sınav verdi

17.11.2015

Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurullah Gür, Türkiye’nin bu sene ev sahipliğini yaptığı G20 Liderler Zirvesi’nde iyi bir sınav verdiğini söy..

-G20_Nurullah_Gur.jpg

Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurullah Gür, TRT Haber ekranlarında yayınlanan “Haber Tadında” programının konuğu oldu. Sunucu Özge Uzun’un sorularını yanıtlayan Gür, Antalya’da yapılan G20 Liderler Zirvesi’ni yorumladı. Türkiye’nin bu yıl ev sahipliği yaptığı G20’nin diğer zirvelerden pek çok farkı olduğunu ifade eden Gür, Türkiye’nin küresel refahın arttırılmasını değil, daha adil bir şekilde paylaşılmasını vurguladığını söyledi. Zirve kapsamında işverenler ve temsilcilerinin B20 ve L20’de ilk defa bir araya geldiğini belirten Gür, Türkiye’nin cinsiyet eşitsizliği ve gelir dağılımı adetsizliğini sürekli olarak gündeme getirdiğini söyledi. Gür, Türkiye’nin Antalya’da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi’nde iyi bir sınav verdiğini kaydetti.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 10:57