Medipol öğrencileri Edirne’yi ziyaret etti

16.11.2015

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri, hocalarının eşliğinde Mimar Sinan’ın ustalık eserinin yer aldığı Edirne’yi ziyaret etti.

ff1-Edirne_Ziyaret_Medipol_Kasim_2015.JPG

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri, “İnsan, Kent, Kültür Araştırma Gezileri”nin ilkinde Edirne’yi ziyaret etti. Fakülte öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Aysun Ferrah Güner, Yrd. Doç. Dr. Gülhan Benli ve Yrd. Doç. Dr. Zafer Sağdıç’ın öğrencilere eşlik ettiği ziyarette Edirne’nin tarihi mekânları ve mimari yapıları incelendi. Öğrencilerin mesleki tecrübelerinin gelişmesi amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında İkinci Bayezid Külliyesi, Üç Şerefeli Cami, Eski Cami, Selimiye Cami ve Edirne’nin tarihi kent merkezi ziyaret edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 11:00