Güzel ve Köse, Cerrahi Araştırma Kongresi’nde konuştu

13.11.2015

Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel ve Teknoloji Transferi Ofisi Direktörü Dr. İlker Köse, 8. Cerrahi Araştırma Kongresi’nde konuştu.

45bc2-Mustafa_Guzel_Ilker_Kose_Kongre_Konya.jpeg

Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel ve Teknoloji Transferi Ofisi Direktörü Dr. İlker Köse, Türk Cerrahi Derneği’nin 8’incisini düzenlediği Cerrahi Araştırma Kongresi’nde konuşmalar yaptılar. 12-14 Kasım 2015 tarihleri arasında Konya Selçuk Üniversitesi’nde gerçekleştirilen kongrede Güzel, “Parlak Fikir Nedir? İlk Adım Nasıl Atılır? Hipotez Nasıl Proje Haline Getirilir?” başlıklı bir konuşma yaparken, aynı kongreye katılan Köse ise “Bilimsel Çalışmalarda TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Fonu Nasıl Sağlanır?” başlıklı sunum yaptı. Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hanefi Özbek ise 14 Kasım Cumartesi günü kongrede “Yöntem ve İstatistik” başlıklı bir konuşma yapacak.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 11:07