Uyum ve Kültür Etkinliği Haftası tamamlandı

13.10.2015

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin organize ettiği ve fakülte akademisyenleri ile öğrencilerinin katıldığı Uyum ve Kültür Etkinliği Haftası tamamlandı.

7a-Uyum_Kultur_Etkinligi_Haftasi.jpg

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin organize ettiği Uyum ve Kültür Etkinliği Haftası tamamlandı. Etkinlik kapsamında, bu yıl ilk öğrencilerini kabul eden İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Mimarlık, İngilizce Mimarlık ve Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümlerinin öğrencileri ile akademisyenleri bir araya geldi. İstanbul Fatih’te yer alan tarihi yarımada bölgesi, bienal etkinliklerinin düzenlendiği İstanbul Modern, Beyoğlu’nda yer alan Pera Müzesi ve çok sayıda tarihi ve sanatsal mekan ziyaret edildi. Öğrenciler ile akademisyenleri, İstanbul’un tarihi ve kültürel atmosferinde buluşturan etkinlik, 5-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 14:58