Şair Nurullah Genç Medipol öğrencileriyle buluştu

02.10.2015

Şair ve akademisyen Prof. Dr. Nurullah Genç, Medipol Üniversitesi’nde düzenlenen uyum programında öğrencilerle buluştu.

42ad-bd69-a75cf849c552-Nurullah_Genc_soylesi.JPG

Şair ve akademisyen Prof. Dr. Nurullah Genç, Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu tarafından ortaklaşa düzenlenen uyum programı kapsamında bir konferans verdi. “Başarı Bedel İster” başlığıyla 2 Ekim 2015 Cuma günü Kavacık Kampüsümüzde düzenlenen konferansta Genç, yaşadığı hayat tecrübelerinden kesitlerle başarıya nasıl ulaştığını salonda kendisini izleyen akademisyen ve öğrencilere anlattı. Başarılı olmak için emeğin gerekliliğini ve hedef konmadan başarıya ulaşmanın mümkün olamayacağını ifade eden Genç, planlı olmanın, inanmanın ve denemekten vazgeçmemenin başarının en önemli kıstasları olduğunu söyledi. Konferansın sonunda İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekan vekili Doç. Dr. Nihat Alayoğlu, Genç’e plaket takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 15:42