Medipol, Eczacıbaşı Tıp Ödülleri’ne ev sahipliği yapacak

11.09.2015

Eczacıbaşı Topluluğu’nun her sene düzenlediği Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri Töreni, bu yıl Medipol Üniversitesi’nde düzenlenecek.

34d2fa972-mega_medipol.jpg

Eczacıbaşı Topluluğu’nun tıp alanını desteklemek için başlattığı Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri Töreni’nin bu yılki programı Medipol Üniversitesi’nde düzenlenecek. 5 Ekim 2015 Pazartesi günü İstanbul Bağcılar’da yer alan Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirilecek olan ödül töreninde, tıp alanında yapılan farklı çalışmalar ödüllendirilecek. Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri kapsamında bugüne kadar, 32 Tıp Bilim Ödülü, 39 Tıp Teşvik Ödülü, 11 Tıp Öğrencileri Proje Ödülü verilirken, 175 çalışma ise Bilimsel Araştırma Destek Ödülleri kapsamında tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 16:08