Ana içeriğe atla

Sosyal bilimler atılımı!

29.06.2015

Türk sağlık sisteminde kabul edilen tüm mesleklere yönelik lisans, ön lisans ve lisansüstü eğitimin adresi olan Medipol, bu yıldan itibaren sosyal bilimler alanında da büyük atılım yapıyor. Eğitim..

2eb0-sosyal_bilimler_atilimi.jpg

2010 yılında kurulan ve köklerini tıp ve sağlık alanından alan Medipol Üniversitesi, bu yıl açtığı yeni lisans ve ön lisans programlarıyla alanında uzman sosyal bilimcileri kadrosuna katıyor. Medipol, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde 11 fakülte, 1 yüksekokul, 46 lisans, 4 Meslek Yüksek Okulu, 57 birinci öğretim ve 15 ikinci öğretim ön lisans programı ile 4 uzaktan eğitim programına öğrenci kabul edecek. Akademisyenler ve sektörden gelen uzman sosyal bilimciler, araştırmalarını artık Medipol çatısı altında sürdürecek.

Prof. Alkin, Prof. Yavuzer ve Prof. İpşirli artık Medipol’de!
Bu yıl ilk defa öğrenci kabul edecek olan İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi’nde; Bankacılık ve Sigortacılık, Ekonomi ve Finans, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme, Uluslararası Lojistik Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümleri yer alıyor. Eğitim Fakültesinde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrenci kabul edecek. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde ise Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümleri ilk öğrencilerini kabul edecek. Siyaset, uluslararası ilişkiler ve ekonomi ağırlıklı bölümlerde ders verecek olan alanında uzman akademisyenler arasında Osmanlı Tarihi Profesörü Mehmet İpşirli, çocuk ve aile psikolojisine dair kitapları ile tanınan Prof. Dr. İbrahim Haluk Yavuzer, Yeni Şafak Gazetesi Yazarı ve ekonomist Prof. Dr. Kerem Alkin, psikiyatrist Prof. Dr. Mehmet Yücel Ağargün, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde uzun yıllar klinik şefliği yapan Prof. Dr. Hayrettin Kara, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Eski Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Büyükaslan, MÜSİAD Eski Genel Sekreteri Doç. Dr. Nihat Alayoğlu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Ekonomi Danışmanı Doç. Dr. Hatice Karahan’ın da aralarında olduğu önemli isimler yer alıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 11:00