Prof. Yiğitbaşı: İnsanın kendini yönetmesi liderliğin ilk adımıdır

05.06.2015

Medipol Üniversitesi Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı, Geleneksel Perşembe Toplantılarında yaptığı konuşmasında liderliğin püf noktalarından bahsetti. Yiğitbaşı, “İnsanın kendin..

-gazi_yigitbasi.jpg

Medipol Üniversitesi Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı, Geleneksel Perşembe Toplantıları kapsamında “Sağlık Kuruluşlarında Takım Çalışması ve Liderlik” başlıklı bir konuşma yaptı. Kavacık Kampüsümüzde 4 Haziran 2015 Perşembe günü yapılan konuşmayı, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın da aralarında olduğu akademik ve idari personel izledi. Konuşmasında liderliğin püf noktalarını anlatan Yiğitbaşı, yeni bir işe başlandığında ilk olarak gözlem yapılması gerektiğini söyledi. Detayları bilmenin önemli olduğunu ancak fotoğrafın bütününün de kaçırılmaması gerektiğini ifade eden Yiğitbaşı, “İnsanın kendini yönetmesi liderliğin ilk adımıdır. Kendini yönetmeyi bilmeyen lider olamaz. Öfkeyle hareket etmeyin, sabırlı olun, çalışırken keyif alın ve neşeli ve esprili olun” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:20