Medipol Ortopedi Günleri, dünyaca ünlü hekimlerin katılımıyla gerçekleşti

27.05.2015

Amerikalı ünlü cerrah Javad Parvizi’nin onursal başkanı olduğu Medipol Ortopedi Günleri, yurtiçi ve yurtdışından hekimlerin katılımıyla Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirildi.

e00225-Medipol_Ortopedi_Gunleri.JPG

Medipol Ortopedi Günleri’nde diz sorunları, kök hücre, artroskopi ve protez ameliyatlarına kadar birçok konu masaya yatırıldı. 22-23 Mayıs 2015 tarihlerinde Medipol Üniversitesi Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen zirvenin açılış konuşmasını YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu ve Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın yaptı. Zirveye ayrıca, İsmet Gavrankapetanoviç, Francesco Benazzo, Daniel Kendoff, Akos Zahar, Afshin Taheriazam, Wael Kafeinah, Wiltrud Richter, Laura Creemers, Joao Espregueira Mendes, Nicola Maffulli, Carla Madail, Emanuel Papacostas, Alcindo Silva, Stefan Eggli ve Philip Henle gibi dünyaca ünlü cerrahlar ile Türkiye’nin önde gelen ortopedi hekimleri katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:27