Dülger: Bugünkü kanun maddesiyle bilişim suçlarıyla mücadele imkânsız

07.05.2015

Ankara’da düzenlenen Dijital Araştırmalar Semineri’nde konuşma yapan Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Volkan Dülger, Ceza Muhakemeleri Kanunu (CMK)’nın 134. ma..

d3b-M_Volkan_Dulger.JPG

Yargı mensupları, bakanlık temsilcileri, üst düzey kolluk görevlileri ve sektörden davetli çok sayıda ismin katıldığı seminer 6 Mayıs 2015’te Ankara’da Rixos Otel’de gerçekleştirildi. Seminerde “CMK m.134'e Göre Bilişim Sistemlerinde Arama ve El Koyma Tedbiri” başlıklı konuşma yapan Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Volkan Dülger, tedbirlerin nasıl düzenlendiği ve uygulanması gerektiğiyle ilgili bilgiler aktararak, CMK’nın 134. maddesinin bugünkü düzenlemesiyle, bilişim suçlarıyla mücadelenin imkânsız olduğunu söyledi. Dülger, CMK’da bir önce değişikliğe gidilmesi gerektiğini belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 11:25