Medipol öğrencileri, meydana gelen iş kazalarına dikkat çekti

06.05.2015

Medipol Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri, ülkemiz ve dünyadaki iş kazalarının nedenlerine dikkat çekmek ve bu konuda bilgilendirme yapmak için Kavacık Kampüsünde stant açtı.

cf3d6c7a-f9de-4af3-81b7-bd5d81f9a4ce-zekeriye_celik_dunya_is_guvenligi_haftasi_standi.JPG

Dünya İş Güvenliği Haftası kapsamında Kavacık Kampüsünde stant açan öğrenciler, ülkemiz ve dünyadaki iş kazalarının nedenleri hakkında bilgi vererek istatistiki bilgiler paylaştı. Standı ziyaret eden ziyaretçilere ayrıca bilgisayar masasında doğru oturma pozisyonlarını ve ofis egzersizlerini içeren bir broşür dağıtıldı. Stant 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü yapılacak bilim şenliği alanına taşınarak iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili videolar izletilecek.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 11:26