Medipol, “Genç Türkiye Zirvesi”ne katıldı

14.04.2015

Medipol Üniversitesi idari personeli, üniversitemizin akademik programlarını tanıtmak amacıyla “Girişimci Genç, Güçlü Türkiye” temasıyla bu yıl İstanbul’da 3’üncüsü düzenlenen Genç Türkiye Zirvesi’..

7602cca25c-gencturkiyezirvesimedipolstant.jpg

10 ve 12 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşen zirveye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Büyükşehir Başkanı Dr. Kadir Topbaş ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi katıldı. Zirvede yenilenebilir enerji kaynakları, 21. yüzyılda Türkiye’nin eğitim stratejileri, kadın ve uluslararası girişimcilik gibi konular konuşuldu. Medipol Üniversitesi idari personeli Kaan Alkan, Göknil Erbatu Çelik, Ceren Börklü ve Pınar Kavak, üniversitemizin akademik olanaklarını anlatmak amacıyla zirveye katılarak, kendilerine ayrılan stant alanında katılımcılardan gelen soruları cevapladı.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 11:57