Medipol, "FTR Günleri"ne ev sahipliği yaptı

08.04.2015

Türkiye'nin pek çok üniversitesinden FTR Bölümü akademisyenleri Medipol'de buluştu. 8 Nisan "Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Günleri"nin ilkine üniversitemiz ev sahipliği yaptı.

660c11fa-2aaa-4c1b-931f-fa1c673956fa-FTR_Gunleri.jpg

8 Nisan İstanbul Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Günleri Sempozyumu yaklaşık 700 kişilik katılım ile üniversitemiz Kavacık Kampüsünde gerçekleştirildi. Prof. Dr. Z. Candan Algun’un yaptığı programın açılışında Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Kunter de bulundu. Açılış konuşmalarının ardından Ortez-Protez Bölümü Arş. Gör. Ömer Faruk Özcelep’in dia gösterisi izlendi. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında güncel konuları kapsayan programda, öğretim üyelerinin bilimsel sunumları gerçekleşti. Sempozyuma İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Bezm-i Âlem Vakıf Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Üsküdar Üniversitesi, Esenyurt Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi ile üniversitemiz öğretim üyeleri, lisans, yüksek lisans, doktora öğrencilerinin yanı sıra mezun fizyoterapistler de yoğun ilgi gösterdi. Gün boyu süren programda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinin müzik dinletisi de büyük alkış aldı.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 12:06