Garipağaoğlu, şoförlerin beslenme sorunlarına dikkat çekti

07.04.2015

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde sağlıklı beslenme konulu eğitim semineri veren Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu, şoförlerin mesai saatlerinde karşılaştığı be..

63d-muazzezgaripagaogluiettseminer600.jpg

Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu, 2013 yılından beri devam eden protokol kapsamında İETT’deki üst düzey yöneticilere eğitim semineri verdi. 1 Nisan 2015 Çarşamba günü yapılan seminerde, sağlık beslenme ve şoförlerin mesai saatlerinde karşılaştığı sorunlar konuşuldu. Seminerde, İETT ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü işbirliğiyle gerçekleştirilen "Şoförlerin Beslenme Durumunun ve Sorunlarının Belirlenmesi Projesi”nin sonuçları hakkında da bilgiler verildi. Eğitim seminerine İETT Genel Müdür Yardımcısı, daire başkanları ve personeli katılırken, üniversitemiz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Nihal Büyükuslu ve Arş. Gör. Hilal Hızlı da Prof. Garipağaoğlu’na eşlik etti.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 12:10