Abbas Güçlü, Medipol’ü Milliyet’teki köşesine taşıdı

03.04.2015

Abbas Güçlü, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve öğrencilerimizin katılımı ile Medipol Üniversitesinde gerçekleşen Genç Bakış programını Milliyet’teki köşesine taşıdı.

880-9782-561fcb431047-Abbas_Guclu_Bakan.jpg

Kanal D’de canlı olarak ekrana gelen program, 1 Nisan Çarşamba akşamı Medipol Üniversitesi Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, hocalarımız ve öğrencilerimizin katıldığı programda Bakan Müezzinoğlu, 30 bin sağlık personeli ataması yapılacağı müjdesini verdi. Abbas Güçlü, canlı yayın programında konuşulan konuları bugün Milliyet Gazetesindeki köşesinde yayınladı. Yazısında Güçlü, programda konuşulan ruh sağlığımız, grip ölümleri, aile hekimleri, ilaç kullanımı, sezaryen doğumlar ve hemşirelik mesleğiyle ilgili konuları aktardı.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 12:11