Belçika’dan gelen heyet Rektör Aydın’la görüştü

16.03.2015

Belçika KU Leuven Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jan Goffin ve beraberindeki heyet, iki üniversite arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve bilgi alışverişinde bulunmak için Medipol Ünive..

belcikaheyetirektorsabahattinaydin

Belçika KU Leuven Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jan Goffin, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Jan Eggermont ve Üniversite Dış İlişkiler Sorumlusu Inge De Prins, Medipol Üniversitesi’ni ziyaret ederek Rektör Sabahattin Aydın’la görüştü. Görüşmede iki üniversite arasındaki ilişkileri geliştirmek için bilgi alışverişinde bulunuldu. Heyet daha sonra Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Ufuk Şakul ve Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç eşliğinde REMER’de incelemeler yaptı. Medipol Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret edecek olan heyet Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nejat Akalan’la görüşecek ve hastanenin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler alacak.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 14:09