Güzel, ABD’de bir ilacın keşif öyküsünü anlattı

12.02.2015

Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel, ABD’de Winston Salem Devlet Üniversitesi’nde “Bençmark Bir İlacın Keşif Hi..

8229810d-d1fa-4e04-a36a-45bbb63902ef-seker_1.jpg

Medipol Üniversitesi Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi (REMER) Keşif ve Geliştirme Grubu’nda araştırmacı olan Dr. Güzel, ortak araştırma ve işbirliği için bir dizi temaslarda bulunmak üzere ABD’ye gitti. Winston Salem Devlet Üniversitesi’nde “Bençmark Bir İlancın Keşif Hikayesi” başlıklı bir konuşma yapan Güzel, halen dünyada yıllık cirosu 1,3 Milyar dolar olan bir kanser ilacının keşif ve geliştirme öyküsünü anlattı. Güzel’in konuşmasını Üniversitenin Kimya ve Biyoloji Bölüm Başkanları ile öğretim üyeleri ve öğrenciler dinledi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 14:48