ASFA ve Birikim öğrencileri Medipol’ün misafiri oldu

06.02.2015

ASFA Fen Lisesi ve Ümraniye Birikim Dershaneleri öğrencileri birer haftalık periyotlarla Medipol Üniversitesi’nde ağırlandı.

1a3ff-14d5-42fc-8907-9b1f7c522ea7-birikim_medipol.jpg

Lise son sınıf öğrencilerine Üniversitemizi daha iyi tanımak ve yerinde görmelerini sağlamak için örnek bir çalışmaya imza atıldı. Bir hafta süren kamp boyunca Medipol Üniversitesi yurtlarında ikamet eden öğrenciler, Kavacık Kampüsümüzdeki Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi (REMER), derslikler ve sosyal alanları gezerek ilgililerden bilgi aldılar. Öğretim üyeleri ile akşam çaylarında bir araya gelme fırsatı bulan öğrenciler; kariyer planlaması ve mesleklerin yanı sıra Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu hakkında bilgi sahibi oldular. Tanıtım projesine Öğrenci Yurtları Müdürümüz Zafer Günaydın’ın koordinasyonunda Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Aydın, Uluslararası Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bayram Ufuk Şakul, Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel, Psikoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Erol Yıldırım ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Sekreteri Erol Akçay katıldılar.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 14:53