İngilizce okutmanlarımız Oxford Yayınlarından uzmanlarla bir araya geldi

28.01.2015

İstanbul Medipol Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu okutmanları, Oxford Yayıncılık’ın eğitim ve yayıncılık uzmanları ile toplantıda bir araya geldi. Toplantıda okutmanlar, şirketin en yeni tasar..

cde287a4-a182-4cd7-a1c7-1b5b3c61ff8a-englishnewsphoto.jpg

Medipol Üniversitesi Haliç Kampüsü’nde gerçekleşen toplantıya Üniversitenin İngilizce okutmanları ile Oxford Yayıncılık Yetişkin Eğitimi Departmanı eğitim ve yayın uzmanları katıldı. Toplantı da Oxford Yayıncılık Dijital-Eğitim sorumlusu Catherine Stuart ve uzman eğitim sorumlusu Amanda Holmbrook, eğitmenlere şirketin en yeni tasarımı olan ‘’English Foundation e-book’’ isimli prototip elektronik kitap hakkında bilgi verdi. ‘English Foundation e-book’ isimli elektronik kitap hakkında bilgi alan okutmanlar, yeni prototipin ders içi kullanım fonksiyonları, kullanışlılık, içerik tutarlığı gibi öngörülebilecek avantaj ve dezavantajlar hakkında fikirlerini sundu.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 14:55