1. Lenfoloji Sempozyumu Medipol Üniversitesi’nde yapıldı

15.10.2014

Lenfoloji Derneği tarafından Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüz işbirliği ile düzenlenen 1. Lenfoloji Sempozyumu, 11 Ekim Cumartesi günü İstanbul Medipol Üniversitesi Haliç Kampüsü’nde gerçekl..

d

Onursal Başkanlığını İstanbul Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Candan Algun’un yaptığı sempozyuma ilgi büyüktü. Sempozyum; İstanbul, Hacettepe, Abant İzzet Baysal, Dokuz Eylül, Medeniyet, Yeditepe, Üsküdar, Bilgi ve Başkent Üniversitelerinden pek çok öğretim üyesini bir araya getirdi. Lenfödemin, lenfatik sistemde yaralanma veya onkolojik nedenlere bağlı olarak gelişen deri ve subkutanöz dokularda proteinden zengin sıvının toplanması ve birikimine neden olan kronik bir hastalık olarak biliniyor. Sempozyumda hastalığın nedenleri, tedavi yöntemleri, hastalığa ilişkin son gelişmeler vaka sunumları ve interaktif oturumlar ile tartışıldı. Etkinliğin sonunda Sempozyum Başkanı ve Lenfoloji Derneği Başkanı Doç. Dr. Yeşim Bakar, Medipol Üniversitesi’ne verdiği destek için teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 09:02