Medipol Üniversitesi Tanıtım Günleri

30.06.2014

Medipol Üniversitesi, aday öğrencilere yönelik Tanıtım Günlerini başlattı. 17 Temmuz'a kadar devam edecek tanıtım günleri çerçevesinde aday öğrenciler 444 85 44 numaralı telefonu arayarak ya da Üni..

e6de8d86-tanitim_donemi.jpg

Üniversite tercihlerinin heyecanı ve stresi yaklaşırken, Medipol Üniversitesi, tercihlerini yapacak öğrenciler için hem üniversitede hem de Türkiye’nin en büyük özel-üniversite hastane kompleksi Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde “Tanıtım Günleri”ni başlattı. Bu sabah başlayan tanıtımlar, 17 Temmuz’a kadar devam edecek. Aday öğrenciler 444 85 44 numaralı telefonu arayarak ya da Üniversitemizin Kavacık ve Haliç Kampüsleri’nde kurulan stantlardan Tıp Fakültesi dahil tüm fakülte ve bölümler hakkında, Bağcılar’daki Medipol Üniversitesi Hastanesinde kurulan stantta ise Tıp Fakültesi hakkında yüz yüze görüşerek bilgi alabiliyor. Üniversitemiz, 2014-2015 yılı için 1638 kontenjan ayırdı. Bu yıl Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Meslek Yüksekokulunda yeni bölümlere öğrenci kabul edilecek. Böylece Medipol, 30’un üzerinde tıp mesleğine dair eğitimin adresi haline gelecek.

3 FAKÜLTE KAPILARINI BU YIL AÇIYOR
Medipol’de bu yıl 3 fakülte kapılarını bu yıl ilk kez öğrencilere açıyor. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik-Elektronik Bölümü ile Biyomedikal Bölümüne yüzde 100 burslu ve İngilizce eğitimle 30 öğrenci kabul edecek. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümüne, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ise Türk Müziği Bölümüne öğrenci kabul edecek.

MEGA’YA HASTANE TURU
Medipol Üniversitesi, yeni tercih dönemi için bu yıl farklı uygulamalar da yapıyor. Tanıtım dönemi boyunca Medipol Mega’da (Medipol Üniversitesi Hastanesi) Tıp Fakültesi öğrenci adayları için gün içinde turlar düzenleniyor. Bünyesinde Genel Hastane, Onkoloji Hastanesi, Kalp-Damar Cerrahisi ve Diş Hastanesi olmak üzere 4 hastaneyi barındıran, 470 yatak kapasitesi, 133 yoğun bakım ünitesi, 246 poliklinik odası ve 25 ameliyathanesi ile Türkiye'nin en modern ve en büyük sağlık eğitimi üssü olan hastane, öğrencilere ve ailelerine gezdirilerek bilgilendirme amaçlı sunumlar yapılıyor. Tercih dönemi boyunca yüz yüze ve telefon görüşmeleri, Medipol Mega gezileri ve üniversite web sitesinden aday öğrencileri bilgilendirecek olan Medipol Üniversitesi, kayıt yaptıran öğrencilere yüzde 25, yüzde 50 ya da yüzde 100 olmak üzere çeşitli burs olanakları da sunuyor.

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE STAJ İMKÂNI
Medipol Üniversitesi, 2014-2015 eğitim dönemini sağlık eğitiminde yeni adımlar, avantajlar ve sürprizlerle karşılıyor. Tam donanımlı sağlık hizmetinin verilmesine ve geleceğin tıp dünyasına hizmet edecek bireylerin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla yola çıkan Medipol, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesine 17 adet programda sağlık teknikeri yetiştirecek. Medipol Üniversitesi’nde eğitim gören öğrenciler, Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde staj imkânı buluyor, ücretsiz olarak çift anadal eğitimi olanağına kavuşuyor. Ayrıca Medipol Üniversitesi öğrencileri Erasmus değişim programıyla başka bir Avrupa ülkesinde de eğitim alabiliyor.

YERLEŞKELERİMİZ

Medipol Üniversitesi Haliç Yerleşkesi
444 85 44 - 4800
Unkapanı, Atatürk Bulvarı No:27 34083 Fatih-İstanbul

Medipol Üniversitesi Kavacık Yerleşkesi
444 85 44 - 5100
Kavacık Mah. Ekinciler Cad. No.19 Kavacık Kavşağı - Beykoz 34810 İstanbul

Medipol Üniversitesi Hastanesi - Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Hastanemiz, TEM Avrupa Otoyolu üzeri Göztepe çıkışında, Bağcılar’dadır.
TEM Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1 Bağcılar 34214 İstanbul
Telefon: 444 70 44 - (0212) 460 77 77