Ayşe Öner: Vizyoner hemşireler olun

27.05.2014

“Ayşe Öner Hamile Rehberlik Hizmetleri”nin sahibi Ayşe Öner, Hemşirelik Bölümü öğrencileri ile “Hemşirelik Mesleğinde Yaratıcılık ve Vizyon” konulu bir söyleşi yaptı. Öner, yenilikleri takip eden v..

51f8-Hemsirelik_Ayse_Oner.jpg

Söyleşi, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Dersi kapsamında yapıldı. “Ayşe Öner Hamile Rehberlik Hizmetleri”nin sahibi Ayşe Öner, geleceği planlarken öğrencilerin içlerindeki gücün farkında olmaları gerektiğini söyledi. Yenilikleri takip eden ve sorun çözme kabiliyetine sahip hemşireler olabilmenin önemini anlatan Öner, bir adım öne çıkmanın ancak bu şekilde mümkün olabileceğini söyledi. Öğrencilerin sorularıyla kendi hayatından da örnekler veren Öner, hemşirelik öğrencilerine kariyer planlama konusunda tavsiyelerde bulundu. 1995 yılında anne ve baba adaylarına doğuma hazırlık ve emzirme konusunda rehberlik ve eğitim hizmeti veren ilk kuruluş olan Hamile Eğitim Merkezi’ni kuran Öner, 1997 beri de kendi adına kurduğu Ayşe Öner Hamile Rehberlik Kursları ile bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya devam ediyor.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 10:05