Pazarlama yöneticileri Medipol’de buluştu

14.05.2014

Kariyer Gelişim Kulübü ve Medsay, 27-28 Mart tarihlerinde ortaklaşa gerçekleştirdikleri “Sağlık Yönetimi Zirvesinin” ardından, bu kez de “Sağlık Hizmetlerinde Pazarlama Zirvesi” ile sektörün duayen..

97af628b-d815-42ab-b2c2-51311256cc58-Pazarlama_Zirvesi.jpg

Sağlık Hizmetlerinde Pazarlama Zirvesi, dün Kavacık Yerleşkemizde gerçekleşti. Yaklaşık 5 saat süren zirvede özel sektörden üst düzey yöneticiler, paneller ve sunumlar ile öğrencilerle bilgilerini ve tecrübelerini paylaştı. Alt başlıkları sağlık turizmi, anlaşmalı kurumlar, özel hastanelerde geleneksel ve dijital pazarlama, kurumsal pazarlama, markalaşma ve nöropazarlama olan panelde OHSAD Genel Başkanı Reşat Bahat, Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tangül Müdok, Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu Pazarlama Müdürü Uygar Üstün, Kadıköy Şifa Sağlık Grubu Pazarlama Müdürü ve SASDER Genel Sekreteri Ayşen Özkul, Liv Hospital Pazarlama Direktörü Dr. Yeşim Dalyan Kaplan ile Medistate Kavacık Hastanesi Pazarlama ve Kurumsal İletişim Sorumlusu ve CEO Danışmanı Neslihan Aksu öğrencilerle bilgi ve tecrübelerine paylaştı. Bölüm öğrencilerin çok yoğun ilgi gösterdiği programın sonunda Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Huriye Çatalca katılımcılara teşekkür plaketleri takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 10:27