Ana içeriğe atla

3. Öğrenci Bilim Şenliği başvuruları başlıyor

07.04.2014

Medipol Üniversitesi 3. Öğrenci Bilim Şenliği için başvurular 1-15 Nisan 2014 tarihinde kabul edilecek.

d-b2d21ea6c7b5-3Bilim_Senligi_Afis.jpg

Öğrencilerimizin sosyal, kişisel ve kültürel gelişiminin sağlanması ve farklı disiplinler arasında oluşturulan işbirliği sayesinde, mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla her yıl düzenlenen Şenlik bu yıl 6-7 Mayıs 2014 tarihinde Kavacık Yerleşkesi'nde yapılacaktır.
 
Öğrenci Bilim Şenliğinde adaylar 3 ayrı kategoride – Sözlü Sunum, Poster Sunumu, Sergi/İnteraktif Sunum- bilimsel bilgilerini ve sunum becerilerini izleyiciler ve jüri önünde sergileyebilir. Tüm kategorilerde 1.,2. ve 3. lük ödülleri ve bir öğrencimize Bilimsel Çalışmaya Teşvik Ödülü verilmektedir. Dereceye giren öğrencilere sektöründe öncü bir kitap/teknolojik marketten hediye çekleri verilmektedir.

Her yıl yaşanan yoğun başvuru sebebiyle Şenliğe katılım şartları bu yıl değiştirilmiştir.  Buna göre başvuru süresinin dolmasının ardından tüm adaylar bir ön elemeden geçirilecektir. Ön elemeyi akademik birimler tarafından görevlendirilen Ön Jüri yapacaktır. Ön eleme sonrasında fakülte ve programlar 4 öğrenci ile temsil edilecektir. Poster Sunum ve Sergi/İnteraktif Sunum kategorilerinde sayı sınırlaması yoktur.
 
Projeler ve Sunumlar Türkçe hazırlanacak ve sunulacaktır.
 
Başvuru Formları ogrencikulupleri.medipol.net adresinden indirebilir. Doldurulan formlar (excel formatında)  [email protected] adresine mail ile gönderilmelidir. Baskısı alınan ve danışman öğretim üyesi tarafından imzalanan formun bir kopyası ise Sağlık Kültür ve Spor Dairesi’ne elden teslim edilmelidir.
 
Başvuru Tarihleri: 1-15 Nisan 2014
Projelerin Teslimi için Son Tarih: 30 Nisan 2014

1-15 Nisan tarihleri dışında yapılan başvurular kabul edilemeyecektir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz...

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 10:51