Medipol, Tamamlayıcı Tıp Kongresi’ne katıldı

11.03.2014

Medipol Üniversitesi Hastanesi, Geleneksel-Tamamlayıcı ve Alternatif Tıbba Uluslararası Yaklaşım Konferansı’nda stant açtı.

22c89-medipol-stant.jpg

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Geleneksel Tamamlayıcı ve Alternatif Tıp Uygulamaları Daire Başkanlığı’nca düzenlenen Geleneksel, Tamamlayıcı ve Alternatif Tıbba Uluslararası Yaklaşım Konferansı’nda Medipol Üniversitesi Hastanesi de stant açtı. 7-8 Mart 2014 tarihlerinde İstanbul Ataköy’deki Sheraton Otel’de düzenlenen kongreye geleneksel tıp alanında çalışan bilim adamları ve Bakanlık temsilcileri katıldı. Kongrede Medipol Üniversitesi Hastanesi de stant açtı, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Araştırma ve Uygulama Merkezimiz (GETTAM) hakkında ziyaretçilere bilgiler verildi. Merkez yetkilisi Yrd. Doç. Dr. Mahmut Tokaç da standa gelerek bilim adamları ile son uygulamalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 11:07