Ana içeriğe atla

İngilizce Tiyatro Grubu’nun oyunu sahnelendi

05.06.2013

Medipol Üniversitesi Tiyatro Kulübü İngilizce Tiyatro Grubu’nun “Summer School Interview” isimli oyunu, dün akşam Şişli’deki Cevahir AVM’de sahnelendi.

30-oyun.jpg

Yaz kursu için İngiltere’ye gitmek üzere başvuru yapan bir grup öğrencinin kabul görüşmelerini mizahi bir dille ele oyun seyircilerden büyük alkış aldı. İngilizce Hazırlık Okulu Akademik Koordinatörü Edona Llukacaj’ın uyarladığı ve yönettiği oyun, kurs için görüşmeler yapan öğrenciler üzerinden gençlerin ruh hallerini ve hayattan beklentilerini konu alan senaryosu ile büyük beğeni topladı. Olayların mizahi bir dille anlatıldığı oyunda oyuncularının performansı göz doldurdu.

 

İngilizce Okutman Azer Bey’in yardımcı yönetmenliğini üstlendiği oyunda Abdurrahman Tekin, Gözde Konak, M. Furkan Boztaş, Abdulkadir Demir, Kıvanç Eren, Melis B. Aşkın, Selman Çiçek, Özkan Karabat, T. Hazal İren, Muhammed Serpi, Fayyadh Alahmed, Melike Kangöz, Büşranur Gürdağ, Kamile Sena Yeşiloğlu, Aymen Alhashim, Emre Konyar, Serra İpek ve Betül Aydın rol aldı. Deniz Çelik, Ömer Faruk Sarı ve Efnan Bayraktar da oyunun sahnelenmesinde görev aldılar.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 09:02