“İnternet Medyası Hukuku” Medipol’de tartışıldı

29.04.2013

İstanbul Barosu Bilişim Hukuku Merkezi ve İstanbul Medipol Üniversitesi Bilişim Hukuku Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliğinde düzenlenen “İnternet Medyası Hukuku II” konulu panel, Kavacık Yerle..

ernet-hukuk-kavacik.JPG

Programın açılış konuşmalarını İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Aydın ile İstanbul Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Durakoğlu yaptı. Oturumlarda, Yrd. Doç. Dr. Erkan Saka ve İsmail Hakkı Polat tarafından “Hukukçular İçin Yeni Medya-Yurttaş Gazeteciliği”, Yrd. Doç. Dr. Mete Tevetoğlu ve Av. Sertel Şıracı tarafından “Yeni Medyada Marka Hukuku, Haksız Rekabet ve Telif Hakları”, Av. Fikret İlkiz ve Av. M. Gökhan Ahi tarafından “Basın ve İfade Özgürlüğü Açısından Yeni Medya”, Yrd. Doç. Dr. Murat Volkan Dülger ve Av. Yücel Döşemeci tarafından “Ceza Mevzuatı ve Yeni Medyada Sorumluluk”, Av. Başak Doker Baylan ve Av. Taner Sevim tarafından “Reklam Hukuku ve Reklam Kurulu Kararları” başlıkları ele alındı. Panelde internet medyası ile ilgili güncel konular da ele alındı.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 09:38