Ana içeriğe atla

Türkiye’nin en deneyimli kalp uzmanları Medipol’de!

07.12.2012

Türkiye’nin en önemli kalp kadrosu, son teknoloji ile donatılan Medipol Üniversitesi Kalp Damar Cerrahisi Hastanesi’nde bir araya geldi.

997-medipol_kalp_deneyimli_ekip.jpg

Medipol Üniversitesi Kalp Damar Cerrahisi Hastanesi, alanlarında uzman deneyimli güçlü ekibi, son teknolojiyle donatılmış modern alt yapısı ve ileri tanı ve tedavi yöntemleriyle yenidoğandan erişkine her yaş grubuna hizmet veriyor. Hastanede, 800 gramlık prematüre bebeklerden 90 yaşındaki hastalara dek her yaştan hastanın kalp sorunlarına her türlü müdahale yapılabiliyor. Türkiye’de “ilk” defa uygulanan bir yöntemle, açık kalp ameliyatına gerek kalmadan 4 santimetrelik küçük bir kesi yardımıyla gerçekleştirilen kalp ameliyatları ve radyasyonsuz aritmi tedavisi, hastaneyi bir adım öne çıkartıyor. Hem ulusal hem de uluslararası arenada önemli bir referans merkezi olmaya aday hastanede, deneyimli hekimler  tarafından, koroner anjiyografi (kasıktan ve koldan), bypass, balon/stent, boyun, bacak ya da böbrek damar tıkanıklarının, dirençli hipertansiyonun, doğuştan kalp deliklerinin ameliyatsız tedavisi, ritm bozukluklarında Carto ve En-Site yöntemleriyle ablasyon (yakma), dondurarak tedavi (cryoablasyon), kalp yetersizliği pilleri (biventriküler), şoklama pilleri (ICD), kalp kapak, varis gibi her türlü işlem ve ameliyat başarıyla gerçekleştiriliyor.

Kalp sağlığınızla ilgi her türlü teşhis ve tedavide Medipol Üniversitesi Kalp Damar Cerrahisi Hastanesi 7/24 hizmet veriyor.

Bilgi ve danışma için: www.medipolmega.com


* Fotograftakiler: Soldan sağa: Doç. Dr. Fethi Kılıçaslan, Doç. Dr. Celal Akdeniz, Prof. Dr. Volkan Tuzcu, Prof. Dr. İrfan Barutçu, Prof. Dr. Muhsin Türkmen, Prof. Dr. Halil Türkoğlu, Prof. Dr. Atıf Akçevin, Yrd. Doç. Dr. Bekir Kayhan, Yrd. Doç. Dr. Tijen Alkan Bozkaya, Yrd. Doç. Dr. Cihangir Ersoy.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 12:28