Halı Saha'nın şampiyonu FTR-2

12.04.2012

İstanbul Medipol Üniversitesi 2. Halı Saha Turnuvası'nın şampiyonu FTR-2 takımı oldu. Final maçında Hazırlık Bosphorus ile karşılaşan FTR-2, maçtan 3-1 galip ayrılarak şampiyonluğa uzandı.

Fakülte ve bölümler içinde oluşturulan takımlar arasında yapılan mücadelenin ardından finale kalan iki takım, Çapa’daki Uzunyusuf Spor Tesislerinde karşı karşıya geldi. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü 2. sınıf öğrencilerinden oluşan FTR-2 takımı ile İngilizce Hazırlık sınıfından oluşan Hazırlık Bosphorus takımları arasındaki maç çekişmeli geçti. Müsabakayı yaklaşık 100 kişilik bir grup izledi. Taraftarların yoğun tezahüratları arasında devam eden maçta galip gelen FTR-2 takımı, 2. Medipol Halı Saha Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

Maçın ardından kupa törenine geçildi. Öğrencilere madalyalarını ve şampiyon takıma şampiyonluk kupasını Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkan Vekili Funda Karabağlı ile Hazırlık sınıfı hocaları takdim etti. Maçın ardından öğrenciler birlikte 2 tepsi baklava yedi.

Medipol Halı Saha Turnuvası’nın şampiyonu FTR-2 takımının kadrosu şu öğrencilerden oluştu:

Arif Özkaya
Baran Özbilen