Medipol’ün yeni Anayasaya katkı projesi TV Net'te konuşuldu

04.04.2012

Dün akşam TV Net’te ekrana gelen Gündem Özel programına Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Yücel Sayman ve Yrd. Doç. Dr. Levent Korkut katıldı. Deneyimli gazeteci Ekrem Kızıltaş’ın sunduğu p..

Öğrencilerin web sitesi ve kurulan masa üzerinden yeni Anayasa hakkında görüşleri derlediği ve bir rapor olarak TBMM’ye sunduğu projeyi anlatan Prof. Dr. Yücel Sayman, yeni Anayasanın halkın kendisi tarafından hazırlanmasının önemine işaret etti. Sayman, bu nedenle Medipol Üniversitesi’nin görüşünün, bütün personel ve öğrencilerinin talepleri doğrultusunda hazırlandığını söyledi.

Yrd. Doç. Dr. Levent Korkut ise Türkiye’nin ilk kez demokratik yöntemlerle Anayasa hazırladığına işaret etti. Korkut, bu demokratik sürecin tüm bireylerin tercihlerini yansıtacak şekilde yapılmasının gereğini vurguladı.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 15:30