Tabip Odası’nın fotoğraf ödülü Özmen Öztürk’e

15.03.2012

İstanbul Tabip Odası’nın her yıl düzenlediği 14 Mart Fotoğraf Yarışmasında birincilik ödülü İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yr..

d

İstanbul Tabip Odası’nın her yıl düzenlediği 14 Mart Fotoğraf Yarışmasında birincilik ödülü İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özmen Öztürk’e verildi.

Renkli baskı alanında birincilik ödülüne layık görülen Öztürk, “sepya silüetler” adını verdiği fotoğrafı İspanya’da, Katalonya Sanat Müzesi önünde bu yıl çekti. 2011'de Viyana'da yazılı sınavı ve 2012'de Barcelona'da sözlü sınavı geçerek Avrupa KBB Board sınavını almaya hak kazanan Öztürk, fotoğrafı bu ziyaret sırasında çekti. Öztürk’e ödülü, dün akşam yapılan bir törenle takdim edildi. Özmen Öztürk, 2008 yılında da aynı yarışmada birinci olmuştu.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 15:41