Medipol Üniversitesi Türk Müziği Topluluğu Konseri

06.01.2012

Medipol Üniversitesi Türk Müziği Topluluğu Konseri

Öğretim üyeleri ve öğrencilerin birlikte yer aldığı Medipol Üniversitesi Türk Müziği Topluluğu yılın ilk konserini 5 Ocak günü veriyor. Şef Dr. Aylin Şengün Taşçı’nın yönetimindeki koronun konuk sanatçısı İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu ses sanatçısı Osman Ziyagil. Medipol Üniversitesi Türk Müziği Topluluğu’nda, araştırma görevlileri ve öğrencilerin yanı sıra Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Demirayak, Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Huriye Çatalca ve Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Nevzat Koç da yer alıyor. Konser Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde izlenebilir.

Tarih: 5 Ocak 2012
Saat: 19.30
Adres: Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi Mimar Sinan Mah. Akşemsettin Cad. No:52 Fatih

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 15:50