TÜBİTAK’tan Dr. Sonsuz’a destek

18.12.2023

Sağlık Bilimleri Fakültesinden Dr. Öğr. Üye. Aliye Aslı Sonsuz, “TÜBİTAK 2219 – Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı” desteği almaya hak kazandı.

aliyesonsuz

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Aliye Aslı Sonsuz’un projesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenmeye hak kazandı. Sağlık Sistemleri ve Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (SASPAM) Yönetim Kurulu Üyesi de olan Sonsuz, yaşam tarzı müdahalelerinin sağlık sonuçları üzerindeki etkililik analiziyle ilişkili projesiyle destek almayı başardı. “TÜBİTAK 2219 – Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı” kapsamında İngiltere’ye gidecek olan öğretim üyemiz, 12 ay sürecek projesi için araştırmalarını Londra’da bulunan Greenwich Üniversitesinde sürdürecek.

Son Güncelleme Tarihi: 18/12/2023 - 15:10