MYO’ larımız akreditasyon başvuru hazırlığı için toplandı

22.01.2024

İstanbul Medipol Üniversitesine bağlı Meslek Yüksekokulları kalite akreditasyon çalışmaları için toplantı yaptı.

medek1

İstanbul Medipol Üniversitesi Kalite Akreditasyon Ofisi tarafından Meslek Yüksekokulu Akreditasyonu toplantısı düzenlendi. Rektör Yardımcısı ve Kalite Komisyonu Koordinatörü Prof. Dr. Recep Öztürk başkanlığında düzenlenen toplantıya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rana Atabay Kuşçu, Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Sena Didem Erkal Tuyji, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlknur Keskin, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üye. Derya Tuğlu ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan Sağcan katıldı. Toplantıda Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MEDEK) akreditasyon süreç takvimi incelenirken başvuruya uygun olan programların belirlenmesi ve buna bağlı olarak iyileştirme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi ana başlık oldu. Toplantıda ayrıca program çıktıkları, mezun takip sistemleri, anket katılımları, AKTS - ders bilgi paketleri gibi konularda gelişmeye açık yönler belirlenerek bir sonraki toplantı için ilerleme sağlanması hedeflendi. Toplantı sonunda Kalite Akreditasyon Ofis Sorumlusu Harun Gülay tarafından hazırlanan Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MEDEK) “Öz Değerlendirme Raporu Kriterleri - Mevcut Durum Değerlendirme Tablosu” hakkında katılımcılarla bilgi paylaşıldı. Bu kapsamda hazırlanan tablonun akreditasyon sürecinde birimlere yol gösterici olması hedefleniyor.

Son Güncelleme Tarihi: 22/01/2024 - 14:02