Misyon

Öğrencilerimizi Sivil Havacılık alanında liderlik becerilerine sahip, donanımlı bireyler olarak alana kazandırmaktır. Bu esasta, aşağıdaki hedefleri amaçlamakta ve uygulamaktayız:

Eğitimde çok yönlülük: Öğrencilerimizin eğitimleri süresince güncel teknolojileri kullanarak onlara verimli eğitim programları sunmak. Hem bilgi hem de uygulama açısından, öğrencilerimizin havacılık alanına hazır ve hâkim bir şekilde yetiştirilmesi.

Karşılıklı anlaşmalar ve staj imkanları: Sivil Havacılık alanında uzmanlaşmış, öncü firmalarla yapılan anlaşmalar esasında öğrencilerimize staj ve iş fırsatları sağlamak. Böylece, gerekli iş tecrübesi kazanmalarını sağlayarak mezuniyet sonrası iş bulma imkanlarını yükseltmek.

Etik ölçütleri gözetmek: Sivil havacılık alanında etik değerleri önemseyen, güvenlik odaklı bir yaklaşımı benimseyen bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimize, iş ve kişisel hayatlarında etik ölçütleri koruma ve sorumluluk bilinci kazandırmak.

Gelişmiş ve güncel olmak: Öğrencilerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemek adına çeşitli eğitim programları sunmak. Sivil havacılık alanında yenilikleri takip ederek öğrencilerimizin bu yeniliklere uyum sağlamalarını sağlamak.

Küreselleşme: Küresel havacılık ölçütlerine uygun bir eğitim sunarak öğrencilerimize uluslararası alanda rekabet becerileri kazandırmak. Öğrencilerimizi çok kültürlü, saygılı ve küresel iş birliklerini yönetme becerilerine sahip olacak şekilde yetiştirmek.

Vizyon

Dünya çapında öncü bir Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı olmaktır. Bu vizyon doğrultusunda öğrencilerimize kaliteli eğitimler sunmak, alan ihtiyaçlarına uygun mezunlar yetiştirmek hedeflerimiz arasındadır. Küresel standartlara uygun programlarla uluslararası kabul gören mezunlar yetiştirmek ve sektörde başarılı olmak için sürekli güncellenen ve yenilikçi eğitim yaklaşımlarını benimsiyoruz. Vizyonumuz, öğrencilerimizin bireysel ve mesleki gelişimine katkıda bulunarak alana değer katan öncü uzmanlar yetiştirmek ve sivil havacılık alanına yön vermek üzerine odaklanmaktadır.

Ekleme Tarihi: 28/06/2024 - 12:34Son Güncelleme Tarihi: 03/07/2024 - 14:41