Tıp Fakültesi ve Uluslararası Tıp Fakültesi Öğrencileri için Yurt Dışında Staj Eğitimi

08.07.2024

Üniversitemiz ile ikili protokol imzalayan Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan üniversite ve eğitim kurumlarında 2024-2025 eğitim-öğretim yılında klinik staj yapmak, bilgi ve görgüsünü geliştirmek ve gözlem yapmak üzere başvuran Tıp Fakültesi ve Uluslararası Tıp Fakültesi Dönem-VI öğrencilerinin başvuruları değerlendirilerek sonuçlar ilan edilmiştir.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Arkansas Staj Başvuru Değerlendirme Sonucu için tıklayınız.

Kontenjan, staj bilgisi, tarih ve diğer bilgiler için Uluslararası Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr.Mesut YILMAZ ile iletişim (e-Posta: [email protected]) kurabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: 08/07/2024 - 14:19