Nefes Atölyesi ve Doğru Nefes Alma

12.08.2024

Nefes Atölyesi Ve Doğru Nefes Alma Yayınlandı

Sevgili Öğrenciler,
" Nefes Atölyesi ve Doğru Nefes Alma Eğitimine Afişteki QR Kodu okutarak Google Form’dan Başvuru yapabilirsiniz."

Nefes Atölyesi ve Doğru Nefes Alma

Her an düşünmeden yaptığımız bir şeydir nefes. Ancak bu temel fonksiyonun bedenin ve zihnin üzerinde ne denli büyük bir etkileri olduğunu fark etmeden yaşıyoruz. Gündelik yaşamımızda nefesin gücünü keşfederek kendimiz için uygulayabileceğimiz bütünsel ve tam kapasite nefes çalışmaları içeren 12 haftalık yolculuğumuza davetlisin. Nefes alıp-verme kalitesi kadar kaliteli bir hayat yaşıyoruz.

Bu program teori ve pratiği birlikte sunar. Bütünsel bir nefes paternini kavrama ve hayatın içinde kolaylaştırıcılığı hissini deneyimlenir.

Atölyenin amacı:

• Sağlıklı bütünsel Nefes bilinçlenmesi sağlamak.

• Nefes bilinçlenmesi ile bütünsel bedene katkıda sağlamak.

• Günlük hayatlarını kolaylaştırıcı teknikler öğrenilmesi ile hayatı kolaylaştırmak

• Sinir sistemi regüle etme yolları ile stres, kaygı, endişe duygu durumlarında gelişimler sağlamak

Nefes Atölyesi ve Doğru Nefes Alma Toplumsal Katkı Projesidir ve ücretsizdir.

Eğitmen: Nefes Koçu Elif Çobanoğlu

Başlangıç Tarihi:17 Eylül Salı Günü 2024

Bitiş Tarihi: 05 Aralık Perşembe Günü 2024

Saat:17.00-18.00

Kimler için: Üniversite çevresinde yaşayanlar, öğrenciler, akademisyenler ve üniversite çalışanları (kontenjan 30 kişi ile sınırlıdır)

Yer: İstanbul Medipol Üniversitesi Güney Kampüs Bahçesi Spor salonu ve Hibrit

• Başvuru bilgileriniz için karekodu okutabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: 12/08/2024 - 15:48