Ana içeriğe atla

Eczacılık Fakültesi mezunları Güney Kampüs’te bir araya geldi

15.09.2024

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunları Güney Kampüs’te düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

ecz

İstanbul Medipol Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen organizasyonda 2010 yılında kurulan Eczacılık Fakültesinin mezunları buluştu. Güney Kampüs’te düzenlenen etkinliğe Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Omurtag başta olmak üzere akademisyenler, çok sayıda mezun ve öğrenciler katılım gösterdi. Gelenekselleşen etkinlikte eski dostluklar tazelenirken yeni iş birliği fırsatları değerlendirilerek mesleki deneyimler paylaşıldı.

PROF. OMURTAG: MEZUNLARIN GERİ BİLDİRİMLERİ BİZE GÜÇ VERECEK
Etkinlikte konuşan Prof. Omurtag, mezunları kampüste ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek eczacılık mesleğinin sağlık sistemindeki kritik rolüne dikkat çekti. Mezunların meslek hayatında elde ettikleri başarıların fakültenin itibarı açısından büyük bir gurur kaynağı olduğunu kaydeden Omurtag, şöyle dedi: “Üniversitemiz öğrenciler tarafından tercih edilen ve güçlü kurumsal yapısı olan bir kurum. Fakültemiz ise eczacılığın köklerine bağlı kalarak değişen dünyaya uyum sağlıyor; her geçen gün daha da güçleniyor. Bu anlamda bilime, teknolojiye ve topluma katkı sağlayabilmek adına mezunlarımızın geri bildirimleri bizim için son derece önemli. Mezunların talepleri, önerileri ve hatta eleştirileri eğitim süreçlerini güçlendirmemize katkı sağlıyor.”

“MEZUNLARIMIZIN KARİYER GELİŞİMLERİ İÇİN DESTEĞE HAZIRIZ”
Mezunlara her zaman destek olacaklarını kaydeden Omurtag, sözlerini şöyle noktaladı: “Eğitim ve iş hayatında birbirimize değer katacak yeni iş birlikleri ve yenilikler geliştirmek için bağlarımızı güçlü tutalım. Mezunlarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Kariyer gelişiminiz için her türlü desteği sunmaya hazırız. İstanbul Medipol Üniversitesi Kariyer Merkezi/Mezunlar Ofisi tarafından hayata geçirilen ‘Mezun Kart’ uygulaması başarıyla devam ediyor. Mezun kartlarınızla üniversitemizin sunduğu imkânlarından faydalanmaya devam edebilirsiniz.”

Son Güncelleme Tarihi: 15/09/2024 - 19:13