Oryantasyon programı çevrim içi olarak yayınlandı

17.09.2024

İstanbul Medipol Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, üniversiteye yeni başlayan öğrenciler için çevrim içi bir oryantasyon programı hazırladı. Hem Türkçe hem İngilizce olarak sunulan program, öğrencilerin üniversiteye uyum göstermelerini destekliyor.

kampüs1

İstanbul Medipol Üniversitesi, yeni eğitim-öğretim yılına başlamadan önce öğrencilere yönelik kapsamlı bir çevrim içi oryantasyon programı hazırladı. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan program hem Türkçe hem İngilizce olarak aktif edildi. https://oryantasyon.medipol.edu.tr/ adresi üzerinden erişilebilen programın içeriğinde “Medipol’de Sosyal Yaşam”, “Kurum Kültürü ve Etik Değerlerimiz”, “Genel Kurallar”, “Üniversitemizin Tarihçesi”, “İletişim Becerileri” ve “Dijital Öğrenci Rehberi” gibi başlıklar bulunuyor. Ayrıca “Sana Tur” bölümüyle öğrenciler, üniversite kampüsünü dijital ortamda gezme fırsatı yakalıyor. Özellikle üniversiteye yeni başlayan öğrencilerin kampüs hayatına uyum sağlamalarını kolaylaştırmayı amaçlayan program, öğrencilerin akademik ve sosyal yaşamlarına katkı sağlayacak özellikler sunuyor. Akademik ve idari kadronun katkılarıyla şekillenen program, öğrencileri MEBİS başta olmak üzere üniversitenin tüm işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgilendiriyor.

Son Güncelleme Tarihi: 17/09/2024 - 10:29