8. Avrasya Üroonkoloji Kongresi sona erdi

03.07.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın kongre başkanlığı yaptığı ‘8. Avrasya Üroonkoloji Kongresi’nde bilim insanları güncel veriler sunarak ürolojik kanserleri her yön..

dd

İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın kongre başkanlığını yaptığı Avrasya Üroonkoloji Derneği tarafından düzenlenen ‘8. Avrasya Üroonkoloji Kongresi’ sona erdi. Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’te düzenlenen kongreye 25 ülkeden 163 konuşmacı katıldı. Kongreye, İstanbul Medipol Üniversitesi adına Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalından Prof. Dr. Ziya Akbulut, Prof. Dr. Selami Albayrak, Prof. Dr. Zeki Bayraktar, Prof. Dr. Selçuk Güven, Doç. Dr. Bülent Erkurt, Doç. Dr. Rahim Horuz, Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalından Prof. Dr. Ömer Erol Uzel, Tıbbi Onkoloji Anabilim Dalından Prof. Dr. Özcan Yıldız ve Radyoloji Anabilim Dalından Doç. Dr. Cengiz Erol katılım gösterip konuşma gerçekleştirdi. Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Güven’in bilimsel sekretaryasını yürüttüğü kongrede bilim insanları güncel veriler sunarak ürolojik kanserleri her yönüyle tartıştı. Kongrede ayrıca ‘Lakaroskopi Eğitim Kursu, mpMRI ve Prostat Eğitim Kursu, E-BLUS, Klinik Bilgi ile Araştırma Kursları’ da bilimsel programa ek olarak gerçekleştirildi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 09:36