‘2018 Mezuniyet Töreni’ sona erdi

19.06.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi ‘2018 Mezuniyet Töreni’ sona erdi. Üç gün süren törenlerde 12 fakülteden yaklaşık yedi bin öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

d

İstanbul Medipol Üniversitesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Mezuniyet Töreni’ sona erdi. Üç gün boyunca devam eden törenlerde 12 fakülteden yaklaşık 7 bin öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. Kavacık Güney Kampüste düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Ceran, Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu İşletme Direktörü Özer Koca, İstanbul Medipol Üniversitesi Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı, fakülte dekanları, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

REKTÖR AYDIN: ARTIK HEPSİ BİRER MESLEKTAŞIMIZ

Törenin açış konuşmasında Medipol Eğitim ve Sağlık Grubuna ve özellikle ailelere teşekkür eden Rektör Aydın, “Eğitim sadece öğrenci ile hocası arasında geçen bir süreç değil. Burada en başta öğrencilerimizin ebeveynlerini, ailelerini kutluyorum. Son 10-15 yılda hepimizin hayatına tesir eden sağlıktaki hızlı dönüşümde görev yapacak genç bir ordu yetiştirmenin gurunu yaşıyorum. Onlardan bir kısmı gelecekte ülkemizin lider kadrolarında görev yapacak. 5-6 yıllık eğitim hayatınızı bugün geride bırakıyorsunuz. Ancak bu, hayat imtihanı içinde çok küçük bir şey. Asıl büyük sınav olan hayat sınavınız yeni başlıyor. Bu sınavda hepinize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

TÜRK MÜZİĞİ BÖLÜMÜ KONSER VERDİ

Sunuculuğu Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Metin Uyar’ın üstlendiği törende dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi. Ardından sırayla sahneye çıkan öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra keplerini havaya fırlattı. Törende Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesinin ilk mezunu olan Türk Müziği öğrencileri kısa bir konser verdi. Bando XL Grubunun da performansıyla eşlik ettiği törende mezuniyet sevinci yaşayan öğrenciler ve aileleri, mutlu günlerini ölümsüzleştirmek için hazırlanan çeşitli noktalarda bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Tören, #MedipolMezuniyet2018 hashtagi ile sosyal medyada da yankı uyandırdı.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 09:42