Öğrencilerimiz ‘Kampüs İftarı’nda buluştu

21.05.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi ev sahipliğinde Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kampüs İftarı’na öğrencilerimiz yoğun katılım gösterdi.

d

İstanbul Medipol Üniversitesi, Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kampüs İftarı’na ev sahipliği yaptı. Kavacık Kuzey Kampüs bahçesinde düzenlenen iftara öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. İMÜ Öğrenci Konseyi iş birliği ile düzenlenen iftara yaklaşık 2 bin öğrenci katıldı. İftardan önce kampüse gelen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek hocalarımız ve öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra farklı bir programa yetişmek için kampüsten ayrıldı. Ezanın okunmasının ardından hep birlikte oruçlarını açan öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 09:55